مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان شرایط مناسب محیطی جهت فعالیت این حشره، دمای بهینه ۲۰ تا ۲۶ درجه سانتیگراد و رطوبت مناسب را ۶۵ تا ۸۰ درصد در طول مدت فعالیت این حشره عنوان کرد.
رحیمی با تاکید بر لزوم استفاده بهینه از سموم کم خطر، عوامل غیر شیمیایی و استفاده از عوامل بیولوژیک را گامی مهم در تولید محصول سالم دانست، و افزود: در سالهای اخیر اقدامات موثری در زمینه کنترل بیولوژیک آفات در محصولات صیفی انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه کاربرد آفت کُشهای شیمیایی در مزارع و باغها به تنهایی راه حل مناسبی برای دفع آفات کشاورزی نیستند، تصریح کرد: استفاده گسترده از این سموم باعث بروز مشکلات آلودگی محیط زیست، مقاومت آفات، از بین رفتن دشمنان طبیعی و انتقال بقایای آفت کُشها به مواد غذایی میشود.