تاریخ انتشار: شنبه 21 تیر 1399 | 13:05 ب.ظ
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت: افزایش ۵۰ درصدی تولید جو در مرودشت
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت: افزایش ۵۰ درصدی تولید جو در مرودشت مدیر جهاد کشاورزی مرودشت گفت: همزمان با پایان فصل برداشت حدود ۸۵ هزار تن جو از مزارع این شهرستان برداشت شد که این میزان نسبت به سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تن افزایش یافته است. به گزارش سلام مرودشت، عزیز رحیمی اظهار کرد: برداشت جو از  ۱۸ هزار و ۷۳۰ هکتار جو آبی و۱۱ […]

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت گفت: همزمان با پایان فصل برداشت حدود ۸۵ هزار تن جو از مزارع این شهرستان برداشت شد که این میزان نسبت به سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تن افزایش یافته است.

به گزارش سلام مرودشت، عزیز رحیمی اظهار کرد: برداشت جو از  ۱۸ هزار و ۷۳۰ هکتار جو آبی و۱۱ هزار ۴۶۷ هکتار جو دیم در این شهرستان پایان یافت.

او گفت: ازاین میزان جو تولیدی حدود ۷۶۵۰ تن با قیمت خرید تضمینی به مراکز خرید دولتی تحویل شده و مابقی توسط بخش خصوصی خریداری شده است.

وی متوسط عملکرد جو در شهرستان را ۲۸۰۰ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: بارندگی های مناسب بهاره و رهاسازی آب از سد درودزن،افزایش سطوح دیم کاری و کشت مکانیزه از مهمترین عوامل افزایش تولید جو نسبت به سال های گذشته است.

مهمترین ارقام جو تولیدی، بهرخ، ریحان ۰۳، ویلما و جو دیم رقم سرآرود است.

این مقام مسئول با بیان اینکه عملیات کاشت و برداشت جو به صورت مکانیزه و با استفاده از ردیف کارها انجام می شود،تصریح کرد: کاهش ۵۰ درصدی  مصرف بذر، افزایش کیفیت محصول، ارتقای راندمان آبیاری و کاهش ضایعات در زمان برداشت از مهم‌ترین مزایای کشت مکانیزه محصولات زراعی است./ روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت

آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار