یک واحد تولیدی فراوری زیتون غیر بهداشتی در مرودشت پلمب شد .
به گزارش ” سلام مرودشت ” به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، سرپرست این شبکه گفت: در پی تشدید بازرسی های کارشناسان غذا و دارو این شبکه بهداشت و درمان از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، یک واحد تولیدی فراوری غیر بهداشتی زیتون به دلیل تخلف بهداشتی و به استناد آیین نامه ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، تعطیل و پرونده فرد متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
دکتر «مجید اکبرزاده» ضمن اعلام این خبر که زیتون های فراوری شده، از لحاظ کیفیت و شرایط نگهداری فاقد استانداردهای لازم بوده و قابل مصرف نبوده افزود: رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط کار و بهداشت ابزار و تجهیزات، از مهمترین نکاتی است که در بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از سوی کارشناسان این واحد بررسی می شود و متصدیان واحدهای صنفی ملزم به رعایت این نکات هستند.
وی ادامه داد: کارشناسان واحد غذا و داروی این شبکه به طور شبانه روزی بر کارخانه های مواد غذایی نظارت و بازرسی دارند و از همشهریان خواست تا در صورت مشاهده مواردی که بهداشت جامعه را به خطر می اندازد، با شماره ۱۹۰«سامانه ارتباطات مردمی وزارت بهداشت »تماس بگیرند.