

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید ۷۰ تن کاهو پیچ رقم وینتر در یک فضای گلخانه ای ۱۴ هزار متری در این شهرستان خبر داد.
به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان با بیان اینکه این محصول با رعایت استاندارهای صادراتی تولید شده است، اظهار کرد: کاهوی تولیدی به کشور قطر و سایرکشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه کاهو با توجه به دما و شرایط آب و هوایی باید به مدت ۸۵ تا۹۰روز پس از کاشت در مزرعه باقی بماند تا به وزن مناسب برسد، ابراز کرد: محصول تولیدی در این گلخانه به صورت نشایی کشت شده است و پس از ۷۵ روز به مرحله برداشت رسیده است.
امیریان با اشاره تنوع بخشی در تولیدات گلخانه ای و شرایط بسیار مناسبی که کشت کاهو پیچ در شرایط گلخانه دارد، تصریح کرد: این محصول قابل رقابت با سایر محصولات گلخانه ای است و بازده اقتصادی بسیار خوبی نیزدارد.
او بیان کرد: مقاومت کاهو نسبت به سرما و تغییرات دمایی بسیار بالا بوده و مناسب کشت در فصول پائیز و زمستان است و می توان این محصول را یک محصول استراتژیک و صادراتی قلمداد کرد.
کاهو منبع خوبی از ویتامین ها A ،K و پتاسیم است که برگ های سبز تیره بیشترین ویتامین A را در خود جای داده اند، همچنین مقادیر زیادی فیبر غذایی پروتئین و مقدار ناچیزی چربی دارد.