تاریخ انتشار: سه شنبه 17 تیر 1404 | 09:21 ق.ظ
توزیع انواع نهاده کشاورزی بین انبار کارگزاران شهرستان اقلید
توزیع انواع نهاده کشاورزی بین انبار کارگزاران شهرستان اقلید مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از توزیع انواع نهاده کشاورزی در شهرستان اقلید خبر داد.بیش از ۲۰۰ تن کود کشاورزی بین انبار کارگزاران در سطح شهرستان مرودشت توزیع شد

به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از تامین و توزیع انواع کود کشاورزی شامل کود کشاورزی فسات و کود کشاورزی پتاس به مقصد انبار کارگزاران در سطح شهرستان اقلید در خرداد ماه خبر داد.

وی گفت: مقدار ۸۰ تن کود کشاورزی از انبارهای سازمانی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس توسط پیمانکار حمل برای کارگزاران در سطح شهرستان اقلید توزیع شد.

به گفته این مقام مسئول: با ذخیره سازی کود در انبارهای سازمانی این شرکت و همچنین تخصیص کود به استان فارس از مبادی پتروشیمی‌ها، کود مورد نیاز کشاورزان استان به موقع تأمین می شود و هیچ کمبود و کسری در این زمینه وجود ندارد.

آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار