تاریخ انتشار: دوشنبه 26 آبان 1399 | 10:50 ق.ظ
مقام اول تولید ذرت علوفه در استان فارس به مرودشت اختصاص یافت
مقام اول تولید ذرت علوفه در استان فارس به مرودشت اختصاص یافت رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی شهرستان مرودشت از پایان برداشت ذرت علوفه ای از سطح ده هزار و ۲۹۲ هکتار ذرت علوفه ای این شهرستان خبر داد و گفت: مرودشت با تولید ۶۱۷ هزار و ۵۲۰ تن علوفه مقام اول کشت و تولید این محصول در استان فارس را کسب کرد.به گزارش سلام مرودشت، جلال […]


رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی شهرستان مرودشت از پایان برداشت ذرت علوفه ای از سطح ده هزار و ۲۹۲ هکتار ذرت علوفه ای این شهرستان خبر داد و گفت: مرودشت با تولید ۶۱۷ هزار و ۵۲۰ تن علوفه مقام اول کشت و تولید این محصول در استان فارس را کسب کرد.
به گزارش سلام مرودشت، جلال نوجوان تصریح کرد: برداشت ذرت علوفه ای از اول شهریور ماه آغاز شد و تا نیمه آبان ماه ادامه داشت.
نوجوان افزود: بیش از ۷۰ دستگاه چاپر شامل(۵۴ چاپر دستگاه چاپر دو ردیفه، ۱۰ دستگاه چاپر چهار ردیفه و ۶ دستگاه چاپر خورشیدی) عملیات برداشت محصول را انجام دادند.
نوجوان با بیان اینکه کشت ذرت در مرودشت به صورت بهاره و تابستانه انجام می شود، خاطر نشان کرد: کاشت بهاره ذرت در اوایل خرداد ماه انجام می‌شود و کشت تابستانه که عمده کشت و روش مرسوم کشت ذرت در شهرستان است، اوایل تیر ماه انجام می شود.
این مقام مسئول ابراز کرد: محصول تولیدی علاوه بر تامین نیاز بیش از ١۴٠٠ واحد گاوداری صنعتی و سنتی در شهرستان به شهرستان‌ها و استان های همجوار نیز ارسال می‌شود.
او با بیان اینکه علوفه تولیدی به منظور تهیه سیلوی دامداری ها مورد استفاده قرار می گیرد، بیان کرد: افزایش ارزش غذایی علوفه‌ها از طریق افزودن مواد مختلف، تلفات پایین مواد پروتئینی، خوش خوراک و ارزان بودن از مزایایی ذرت علوفه ای سیلویی است.
وی متوسط عملکرد ذرت علوفه ای را ۶۰ تن در هکتار عنوان و یادآور شد: سطح زیر کشت و تولید ذرت علوفه ای در مرودشت نسبت به سال گذشته افزایش داشته است./روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی

آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار