تاریخ انتشار: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 | 10:09 ق.ظ
در فروردین ماه یش از ۳۰ هزار تن کود کشاورزی اوره از مبدا فارس در سطح کشور ارسال شد
در فروردین ماه یش از ۳۰ هزار تن کود کشاورزی اوره از مبدا فارس در سطح کشور ارسال شد مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از تامین و توزیع بیش از ۳۰ هزار تن کود کشاورزی اوره در سطح کشور خبر داد.

به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از تامین و توزیع ۳۷،۸۷۹ تن کود کشاورزی اوره از سهمیه مصوب این شرکت در سطح کشور در فروردین ماه خبر داد.

به گفته این مقام مسئول: این میزان کود برای عاملین توزیع کود کشاورزی در سطح کشور حمل گردید تا بین کشاورزان و بهره برداران توزیع شود.

ابراهیمی‌زاده در پایان گفت: کود اوره برای محصولاتی که در قالب الگوی کشت ابلاغی به استان‌ها و سیاست وزارتخانه معرفی شده‌اند، اختصاص یافته و حواله‌ کودی از طریق سامانه حواله الکترونیکی صادر می‌شود که در این سامانه می‌توان مقدار کود اختصاصی به محصولات کشاورزان را مشاهده کرد.

آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار