تاریخ انتشار: شنبه 15 دی 1403 | 13:05 ب.ظ
از آغاز سال جاری تا پایان آذر ماه بیش از ۳ هزار تن کود کشاورزی اوره از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس به انبار کارگزاران در استان گیلان ارسال و توزیع شد
از آغاز سال جاری تا پایان آذر ماه بیش از ۳ هزار تن کود کشاورزی اوره از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس به انبار کارگزاران در استان گیلان ارسال و توزیع شد مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از تامین و توزیع ۳۷۱۸ تن کود کشاورزی اوره از سهمیه مصوب این شرکت به مقصد استان گیلان از آغاز سال جاری تا پایان آذر ماه خبر داد.

به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از تامین و توزیع ۳۷۱۸ تن کود کشاورزی اوره از سهمیه مصوب این شرکت به مقصد استان گیلان از آغاز سال جاری تا پایان آذر ماه خبر داد.

به گفته این مقام مسئول: این میزان کود برای عاملین توزیع کود کشاورزی در سطح استان گیلان حمل گردید تا بین کشاورزان و بهره برداران توزیع شود.

ابراهیمی‌زاده در پایان گفت: کود اوره برای محصولاتی که در قالب الگوی کشت ابلاغی به استان‌ها و سیاست وزارتخانه معرفی شده‌اند، اختصاص یافته و حواله‌ کودی از طریق سامانه حواله الکترونیکی صادر می‌شود که در این سامانه می‌توان مقدار کود اختصاصی به محصولات کشاورزان را مشاهده کرد.

آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار