تاریخ انتشار: دوشنبه 30 مهر 1403 | 12:08 ب.ظ
مقدار ۴۴۳۳۷ تن کود کشاورزی اوره برای توزیع به مقاصد تعیین شده در سطح کشور ارسال شد
مقدار ۴۴۳۳۷ تن کود کشاورزی اوره برای توزیع به مقاصد تعیین شده در سطح کشور ارسال شد مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از بارگیری، حمل و ارسال بیش از ۴۰ هزار تن کود کشاورزی در سطح کشور خبر داد.

به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس گفت: در شهریور ماه سال جاری مقدار ۴۴۳۳۷ تن کود کشاورزی اوره برای توزیع بین انبار کارگزاران در سطح کشور ارسال شد.

به گفته این مقام مسئول: این مقدار کود کشاورزی توسط پیمانکار حمل در راستای تامین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان بر اساس سهمیه سال ۱۴۰۳ در ششمین ماه از سال جاری حمل و بین انبار کارگزاران در سطح کشور توزیع شد.

ابراهیمی‌زاده در پایان گفت: کود اوره می‌تواند بیشترین مقدار نیتروژن را با کمترین قیمت برای خاک، تولید و پرورش محصولات تأمین کند. کود اوره را می‌توان یا به تنهایی استفاده کرد یا به توصیه کارشناسان با دیگر کودها (پتاس و فسفات) مخلوط نمود. برای گیاهانی که در خاک‌های اسیدی بهتر رشد می‌کنند، کود اوره از بهترین گزینه‌هایی است که موجب اسیدی‌شدن خاک می‌شود.

آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار