

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از توزیع بیش از ۱۰ هزار تن کود کشاورزی اوره به مقصد استان کرمان در نیمسال نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،
حمید ابراهیمیزاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس بیان کرد: در نیمسال نخست سال جاری مقدار ۱۰۲۷۴ تن کود اوره تولیدی پتروشیمی شیراز از سهمیه مصوب این شرکت، به استان کرمان حمل و ارسال شد.
وی گفت: این میزان کود برای عاملین توزیع کود کشاورزی در استان کرمان حمل گردید تا بین کشاورزان و بهره برداران توزیع شود.
این مقام مسئول اضافه کرد: این کود با همه خاکها سازگار است، به ویژه در کشورهای آسیایی که در صنعت کشاورزی فعالیت زیادی دارند.
ابراهیمیزاده در پایان گفت: کودهای شیمیایی به صورت یارانهای با قیمتهای مصوب و تحت نظارت کامل این مدیریت، با صدور حواله الکترونیکی برای کشاورزان تامین میشود.