تاریخ انتشار: دوشنبه 21 خرداد 1403 | 11:33 ق.ظ
حمل و توزیع بیش از ۱۵۲۰ تن انواع نهاده کشاورزی به مقصد شهرستان زرقان در اردیبهشت ماه
حمل و توزیع بیش از ۱۵۲۰ تن انواع نهاده کشاورزی به مقصد شهرستان زرقان در اردیبهشت ماه مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از حمل و توزیع بیش از ۱۵۲۰ تن انواع نهاده کشاورزی به مقصد شهرستان زرقان در اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از بارگیری و توزیع بیش از ۱۵۲۰ تن نهاده کشاورزی (ازته و پتاسه) به شهرستان زرقان استان فارس در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.

وی بیان کرد: در حالت کلی، کود اوره می‌تواند بیشترین مقدار نیتروژن را با کمترین قیمت برای خاک، تولید و پرورش محصولات تأمین کند. برای گیاهانی که در خاک‌های اسیدی بهتر رشد می‌کنند، کود اوره از بهترین گزینه‌هایی است که موجب اسیدی‌شدن خاک می‌شود. 

حمید ابراهیمی‌زاده با اعلام خبر فوق افزود: کودهای توزیعی مذکور توسط کارگزاران مستقر در آن شهرستان به کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی تحویل گردید.

برچسب‌ها: ,
آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار