تاریخ انتشار: چهارشنبه 15 تیر 1401 | 11:05 ق.ظ
سوزاندن کاه و کلش در مرودشت۹۰ درصد کاهش یافت
سوزاندن کاه و کلش در مرودشت۹۰ درصد کاهش یافت مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از کاهش ۹۰ درصدی سوزاندن  بقایای گیاهی نسبت به سال های گذشته  در این شهرستان خبر داد. خبرنگار مرضیه ظهرابی – به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: خشکسالی‌های پی در پی و بالا رفتن ارزش قیمت کاه […]

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از کاهش ۹۰ درصدی سوزاندن  بقایای گیاهی نسبت به سال های گذشته  در این شهرستان خبر داد.

خبرنگار مرضیه ظهرابی – به گزارش سلام مرودشت و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: خشکسالی‌های پی در پی و بالا رفتن ارزش قیمت کاه و کلش و همچنین نیاز شدید واحدهای دامی به تامین علوفه برای دام ها در یکی دو سال گذشته، کاهش چشمگیر آتش زدن کاه و کلش را در پی داشته است.

او بیان کرد: زارعین با جمع آوری کاه و کلش علاوه بر کسب درآمد حاصل از فروش کاه از مزایایی برگرداندن بقایای گیاهی به خاک که شامل حاصلخیزی خاک و بهبود کیفیت خاک می شود، نیز بهره مند خواهند شد.

امیریان با بیان اینکه وجود کاه و کلش در خاک با گذر زمان موجب می‌شود که ماده آلی به خاک برگردد، تصریح کرد: افزایش ادوات و مکانیزاسیون در حوزه جمع آوری کاه و کلش و وجود کمباین های کاه کوب نیز در کاهش آتش زدن کاه و کلش موثر است.

این مقام مسئول با بیان اینکه وجود مقادیر قابل توجه از کاه و کلش غلات در این شهرستان بستر فعالیت و کسب و کارهای جدید در این زمینه را به خوبی فراهم کرده است، افزود: در شهرستان مرودشت در سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار تن کاه و کلش تولید شد که  علاوه بر تعلیف دام در صنایع بسته بندی، تولید مواد شیمیایی، تولید ورقه‌های چوب، کمپوست و پرورش قارچ نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

آخرين اخبار
پر بحث ترين
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
تابناك وب
محل كد آمار